Reviews

Bekijk hier de reacties van onze tevreden klanten of schrijf zelf een review!

Super service

Super service en elke cent waard. Zou direct bij de volgende wagen opnieuw coating laten doen. Hans heeft met veel zorg en zeer professioneel de wagen gereinigd en coating aangebracht. Â Dit heeft een voormiddag in beslag genomen om het nauwkeurig te doen en resultaat mag er zijn!

Als nieuw!

Ik kwam met een erg vieze auto, van binnen en van buiten. Na een middag reed ik weg met een auto alsof die nieuw uit de showroom kwam!

Ton Vink

Uitstekende service

Uitstekend geholpen, we konden binnen twee uur terecht op een zaterdag. In Den Haag duurt het minimaal een week. En daarbij met een schone en vooral fris ruikende auto naar huis!

Nanda Keizer

Top kwaliteit!

Hans reageerde snel op mijn mail en telefoontje en hij heeft binnen het uur de vlek op mijn bank volledig verwijderd. Hij was erg vriendelijk en professioneel. Ik beveel hem van harte aan!

Rania Abrar

Hans bedankt!

Geweldig hoe dit bedrijf mijn auto heeft opgeleverd. Alle informatie werd mij duidelijk vooraf aangegeven en het resultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De keramische coating is professioneel aangebracht en mijn auto is super schoon opgeleverd. Een showroom van een groot autobedrijf zou daar alleen maar jaloers op kunnen zijn. Ook werd ik gewoon naar huis gebracht en weer opgehaald, dat is pas service. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, de informatie en de werkwijze van Steam2Clean.

Hendrik

Enorm tevreden

Nanocoatings bracht mij bij Hans. Hij is een vlotte man die van aanpakken weet. Helemaal geen probleem om de wax van de wagen te poetsen., te polijsten en kleine krasjes weg te werken. Om dan vervolgens heel de wagen in de nano-laag te steken om terloops nog even het interieur op te poetsen! De beloofde tijden werden gerespecteerd. Ze hebben hier zelf enorm veel plezier en trots inhun werk, en dat zie je in het resultaat.

Tim van Laere

Goed werk!

Goed werk afgeleverd.

Aad Knoops

Fijn en betaalbaar

Fijne en betaalbare locatie om je auto even snel weer te laten glimmen.

Joan van Wees

Ben je zelf tevreden over onze diensten en wil je graag een review sturen?

CONTACT FORMULIER. Gebruik onderstaand formulier en wij antwoorden u zo snel mogelijk!

Steam2Clean KvK 60558512
BTW NL001619113B75

Email: info@steam2clean.nl
Ambachtstraat 8 | 3176PR | Poortugaal
T: 010-848 65 33  | M: 06-28532545