Over ons

En wat stoomreiniging voor u kan betekenen

Gespecialiseerd in stoomreiniging

Met onze jarenlange ervaring in het reinigen van vele auto’s, meubels, tapijten en andere objecten durven wij gerust te zeggen dat we specialist zijn in stoomreiniging. Waar anderen falen weten wij direct hoe wij uw vlekken als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen. Wilt u uw auto laten reinigen of poetsen? U bent van harte welkom bij onze werkplaats in Poortugaal. 

STOOMREINIGEN HEEFT SUCCES WAAR REINIGEN FAALT

Stoomreinigen is een manier van schoonmaken die veel effectiever is dan schoonmaken met een gewone doek. Met een doek neemt u wel vuil weg, maar blijft er veel viezigheid achter in naden en kieren. Bovendien wordt met een doek veel vuil verplaatst. Daardoor lijkt uw interieur of exterieur schoon, maar dat blijft oppervlakkig. Reinigingsmiddelen hebben bovendien vaak schadelijke effecten op de gezondheid. Heel vervelend voor u, maar vooral voor uw huisdieren en kinderen.

STOOMREINIGING IS GOED VOOR HET MILIEU

Stoomreiniging is eco-vriendelijk, verbruikt amper water en is laag in prijs. Het heeft een zeer korte droogtijd omdat er weinig water wordt gebruikt. U kunt er geen allergische reacties van krijgen en er blijven geen chemische luchtjes achter die slecht zijn voor huisdieren of kinderen. Precies dat is de reden dat wij al jaren kiezen voor stoomreiniging. Het is effectief, werkt efficiënt en uw auto, boot of caravan of ieder ander object ziet er weer als nieuw uit!

Wilt u de meest efficiënte en effectieve oplossing voor uw lastige schoonmaak klussen? Neem contact met ons op en wij nemen het u graag uit handen.

CONTACT FORMULIER. Gebruik onderstaand formulier en wij antwoorden u zo snel mogelijk!

Steam2Clean KvK 60558512
BTW NL001619113B75

Email: info@steam2clean.nl
Ambachtstraat 8 | 3176PR | Poortugaal
T: 010-848 65 33  | M: 06-28532545