Veel gestelde vragen - FAQ

Wat is stoomreinigen nu precies?


Stoomreinigen is de laatste trend op het gebied van reinigingstechnieken. Stoomreinigen heeft een diep reinigende werking zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Stoomreinigers gebruiken een minimale hoeveelheid water om stoom te maken, dit wordt samen met hoge druk gebruikt om bijna ieder oppervlak in één schoonmaak beurt hygiënisch te reinigen. Door de hoge temperatuur van de stoom is het verwijderen van vet en vuil heel eenvoudig. Ook doodt stoomreinging bacteriën en andere organismen zoals schimmels en worden nare luchtjes geneutraliseerd.Op locatie?  

Heeft u een reinigings klus die u het liefst op uw locatie uit wilt voeren? Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze wagen is volledig uitgerust met alle benodigdheden voor een uitstekende stoomreiniging.

Waar blijft het vuil?


Waar het vuil blijft is afhankelijk van de methode die gebruikt wordt voor het reinigen van het oppervlak. Bij gebruik van een stoomreiniger wordt het vuil door de stoom losgeweekt en kunt u het later afnemen met een schone microvezeldoek. Een andere methode is het gebruik van een stoomstofzuiger, hiermee wordt het losgeweekte vuil uit vloeren en meubels direct opgezogen.Worden er reinigingsmiddelen gebruikt?


De stoom weekt het meeste vuil los, maar soms is de vervuiling dusdanig dat het gebruik van reinigingsmiddelen niet te voorkomen is. In dat geval maken wij gebruik van ecologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die het milieu niet belasten.

Ons bedrijf heeft maar één auto. Komen jullie daar ook voor langs?


Of het nu om één, twee of twintig auto's gaat. Uw auto is het visitekaartje van uw bedrijf en moet er te allen tijde top uitzien. Wij zorgen ervoor dat uw auto('s) wordt/worden gereinigd, wanneer het u uitkomt.

Ik ben particulier en ik wil graag mijn auto, caravan of boot verkopen, kunnen jullie die eerst reinigen?

Steam2Clean werkt voor zowel bedrijf als particulier. Voordat uw auto, boot of caravan de verkoop ingaat, laat deze dan eerst grondig reinigen door Steam2Clean. Een schoon uitziende caravan, boot of auto verkoopt nu eenmaal veel sneller en bovendien tegen een hogere waarde. 

Belangrijk

Steam2Clean werkt tegen uiterst scherpe tarieven voor zowel particulier als bedrijf, op locatie en in onze werkplaats.

Ambachtsstraat 8, 3176PR Poortugaal.

Genoemde prijzen gelden binnen een straal van 20 km van Poortugaal en zijn inclusief BTW voor particulier en exclusief BTW voor bedrijven. Bij afstanden groter dan 20 km buiten Poortugaal hanteren wij een kilometertoeslag van €0,35 per kilometer. Wanneer onze medewerker constateert dat een voertuig extreem vervuild is, is er sprake van een meerprijs.

Particulieren kunnen contant betalen of pinnen.

 

Wat vinden onze klanten: 

“Ik kwam met een erg vieze auto, van binnen en van buiten. Na een middag reed ik weg met een auto alsof die nieuw uit de showroom kwam!”

Ton Vink

   

MAAK NU EEN AFSPRAAK 

OP UW LOCATIE OF IN ONZE WERKPLAATS

06 - 28 53 25 45 

 

OF LAAT ONS U BELLEN 

BEL MIJ TERUG