Veelgestelde vragen

Meer vragen? Neem contact met ons op!

Gespecialiseerd in stoomreiniging

Heeft u vragen dan vindt u de antwoorden mogelijk in de hieronder Veelgestelde Vragen.
Mocht dit niet zo zijn, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Stoomreinigen is de laatste trend op het gebied van reinigingstechnieken. Stoomreinigen heeft een diep reinigende werking zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Stoomreinigers gebruiken een minimale hoeveelheid water om stoom te maken, dit wordt samen met hoge druk gebruikt om bijna ieder oppervlak in één schoonmaak beurt hygiënisch te reinigen. Door de hoge temperatuur van de stoom is het verwijderen van vet en vuil heel eenvoudig. Ook doodt stoomreinging bacteriën en andere organismen zoals schimmels en worden nare luchtjes geneutraliseerd.

Waar het vuil blijft is afhankelijk van de methode die gebruikt wordt voor het reinigen van het oppervlak. Bij gebruik van een stoomreiniger wordt het vuil door de stoom losgeweekt en kunt u het later afnemen met een schone microvezeldoek. Een andere methode is het gebruik van een stoomstofzuiger, hiermee wordt het losgeweekte vuil uit vloeren en meubels direct opgezogen.

De stoom weekt het meeste vuil los, maar soms is de vervuiling dusdanig dat het gebruik van reinigingsmiddelen niet te voorkomen is. In dat geval maken wij gebruik van ecologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die het milieu niet belasten.

De auto reinigen op locatie bij uw bedrijf is inderdaad mogelijk. De condities hiervoor vindt u op deze pagina.
Echter, sommige behandelingen kunnen alleen plaatsvinden bij ons in de  werkplaats. Wij informeren u graag telefonisch over de details van deze behandelingen.

Steam2Clean werkt voor zowel bedrijf als particulier. Voordat uw auto de verkoop ingaat, kunnen wij deze inderdaad eerst grondig reinigen. Een frisse auto met een grondig (luchtjesvrij) interieur èn met een glanzend exterieur verkoopt nu eenmaal veel sneller en bovendien tegen een hogere waarde.

Ja hoor. Dit is mogelijk. De condities hiervoor kunt u terugvinden op deze pagina.
Echter, sommige behandelingen kunnen alleen plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Wij informeren u graag telefonisch over de details van deze behandelingen.

Load More

 

CONTACT FORMULIER. Gebruik onderstaand formulier en wij antwoorden u zo snel mogelijk!

Steam2Clean KvK 60558512
BTW NL001619113B75

Email: info@steam2clean.nl
Ambachtstraat 8 | 3176PR | Poortugaal
T: 010-848 65 33  | M: 06-28532545