Coating

Het ultieme lakpantser voor minimaal 1 jaar!

Gespecialiseerd in auto coating

Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Hoogvliet, Spijkenisse

Bent u op zoek naar een professional voor Nano- en Keramische Coating? Auto rijden is leuk, maar hoe veel leuker is het om in een auto te rijden die er permanent prachtig uitziet en waarvan u weet dat die goed beschermd is tegen diverse invloeden van buitenaf? Poortugaal kent maar één professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in nano coating of keramische coating en dat is Steam2Clean. Wij hebben de beschikking over een eigen werkplaats op de Ambachtsstraat om uw auto te behandelen, maar indien u dat wilt kunnen wij ook keramische coating of nano coating op uw auto aanbrengen op uw eigen locatie.

DE VOORDELEN VAN GLASCOATING

 • Minimaal één jaar bescherming
 • Bescherming tegen vuil, vocht en krassen
 • Water- en vuilafstotend
 • Bescherming tegen weersinvloeden en pekel
 • Geeft uw auto een prachtige glans
 • Bescherming tegen vogelpoep en insecten
 • Altijd schone ramen
 • Ruitenwissers minder nodig
 • Beter zicht in de nacht

LAKBESCHERMING AUTO

Heeft u de binnen- en buitenkant van uw auto volledig door ons laten reinigen en wilt u graag een stapje verder? U kunt uw kostbare bezit ook beschermen tegen weersinvloeden, vogelpoep en insecten door een extra beschermende laag op uw lak aan te laten brengen. Zo kunt u kiezen voor een wax, lakverzegeling, nano coating of keramische coating. Wij beoordelen graag de lak van uw auto om goed te kunnen adviseren welke stappen nodig zijn om de lak van uw auto in topconditie te brengen en houden.

COATING AUTO POORTUGAAL VOOR PARTICULIEREN

 

Heeft u een nieuwe auto gekocht en wilt u die graag beschermen tegen diverse vervelende invloeden van buitenaf? Laat de lak van uw auto dan voorzien van een nano coating of keramische coating. Nano coating op basis van glasdeeltjes is zo’n ideale beschermingslaag die uw auto minimaal een jaar lang beschermt tegen weersinvloeden, vogelpoep en insecten. Deze coating is bovendien een water- en vuilafstotende laag waardoor uw wagen altijd schoon blijft.

De keramische coating op basis van SiCarbon die wij gebruiken, geeft een duurzame lakbescherming. Is sterk water- en vuilafstotend, insecten verdwijnen als sneeuw voor de zon, ieder keer weer.

 • Zichtbare glans
 • Easy to clean
 • Bescherming voor lange termijn
 • Standaard 3 jaar garantie

GLASCOATING AUTO POORTUGAAL VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Heeft u bedrijfswagens of bent u ZZP’er met een auto van de zaak? Heeft u een bedrijf met een uitgebreide buitendienst en maken uw medewerkers gebruik van een bedrijfsauto? Dan weet u als geen ander dat een schone en glimmende bedrijfsauto een perfect visitekaartje is voor uw bedrijf. Natuurlijk wilt u indruk maken op uw klanten en dat kan direct met een schone en verzorgde wagen. Door keramische coating of nanocoating aan te laten brengen heeft u een perfecte lakbescherming geregeld die uw bedrijfsauto(‘s) beschermt tegen diverse invloeden van buitenaf. Of u het nu zelf bent of één van uw medewerkers, u wilt ook op de weg graag gezien worden als professioneel speler op de markt.

GLASCOATING AUTO RUIT

Wilt u beter zicht overdag en ‘s nachts en minder last van hevige regenval tijdens het autorijden? Dan is een glascoating op uw auto ruit een ideale oplossing. Niet alleen wordt uw voorruit zo water- en vuilafstotend, uw zicht wordt stukken beter en met hoge snelheid hoeft u geen ruitenwissers meer te gebruiken.

JA, IK WIL MEER WETEN OVER GLASCOATING AUTO POORTUGAAL

Woont of bent u in de buurt van Poortugaal en maakt u ook graag gebruik van onze service? Ook in bijvoorbeeld Albrandswaard, Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Ridderkerk en Rhoon helpen wij u graag met glascoating van uw auto.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een afspraak voor het aanbrengen van de gewenste coating voor uw auto.

CONTACT FORMULIER. Gebruik onderstaand formulier en wij antwoorden u zo snel mogelijk!

Steam2Clean KvK 60558512
BTW NL001619113B75

Email: info@steam2clean.nl
Ambachtstraat 8 | 3176PR | Poortugaal
T: 010-848 65 33  | M: 06-28532545