Caravan

Gaat u binnenkort op vakantie met de caravan? Onderhoud van te voren is dan echt belangrijk. Uw caravan is kwetsbaarder dan u denkt. Door de juiste middelen te gebruiken voor zowel de buitenkant als de bekleding blijft uw caravan mooi en gaat die langer mee. Doet u het liever niet zelf? Wij reinigen zowel het interieur als het exterieur van uw caravan of camper. Met een onderhoudsbeurt krijgt uw caravan een uitgebreide behandeling.

Caravan onderhoud interieur

Het interieur van uw caravan moet goed onderhouden zijn wilt u lang kunnen profiteren van een mooie inrichting. De bekleding kunnen wij grondig stoomreinigen en daarna beschermen met een water- en vuilafstotende laag. Hangen er na de winterstalling nare luchtjes in uw caravan door vocht, rook of huisdieren? Die kunnen wij volledig verwijderen met een speciale Ozonbehandeling. Uiteraard reinigen wij ook uw slaapvertrekken, keuken, douche, toilet, kasten, ramen en dakluiken. Bekijk nu snel ons caravan interieur pakket.

Caravan exterieur reinigen

Een caravan goed onderhouden is niet eenvoudig en daarom is uitbesteden echt een goede keus. Zelf wassen is vaak een heel gedoe en bovendien bestaat er kans op problemen. Sommige caravans hebben wanden met kleine putjes of fijne ribbels. Het is niet gemakkelijk die schoon te krijgen zonder lelijke krassen op uw caravan. In een speciale wasstraat uw caravan laten wassen kan handig lijken, maar ook dat kan een probleem opleveren. Sommige ramen zijn niet bestand tegen de harde borstels van een wasstraat. Wilt u graag een schone caravan? Wij verwijderen probleemloos aanslag en reinigen de gehele buitenkant met het caravan exterieur pakket.

Caravan extra's

Wilt u graag al het textiel en de kussens in uw caravan beschermen tegen weersinvloeden of wilt u ze water- of vuilafstotend maken? Dat kan met ons caravan extra pakket. Met dit pakket kunnen wij tevens uw caravan in de wax laten zetten, een lakverzegeling aanbrengen of zelfs een coating of glascoating aanbrengen die uw caravan beschermt. Daarmee blijft uw caravan eenvoudig te onderhouden en wordt die beschermd tegen weersinvloeden. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een gedegen advies en een prijsopgave. 

Waarom een caravan door ons laten onderhouden? 

Voor de zomer kunt u uw caravan het best beschermen tegen weersinvloeden van zon, zand en regen. Als u de buitenkant laat voorzien van een wax, lakverzegeling of ondoordringbare coating blijft uw caravan het mooist. Bovendien wordt het reinigen van uw caravan door die van te voren te laten behandelen een fluitje van een cent. Een caravan zelf in de was zetten is mogelijk nog lastiger dan zelf reinigen. Bovendien is het kiezen van de juiste was belangrijk; een autowas kan uw caravan flink beschadigen. Wilt u die klus aan ons uitbesteden? Kijk dan even bij caravan extra’s.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

U kunt bij ons ook uw boot of auto laten reinigen. 

Belangrijk

Steam2Clean werkt tegen uiterst scherpe tarieven voor zowel particulier als bedrijf, op locatie en in onze werkplaats.

Ambachtsstraat 8, 3176PR Poortugaal.

Genoemde prijzen gelden binnen een straal van 20 km van Poortugaal en zijn inclusief BTW voor particulier en exclusief BTW voor bedrijven. Bij afstanden groter dan 20 km buiten Poortugaal hanteren wij een kilometertoeslag van €0,35 per kilometer. Wanneer onze medewerker constateert dat een voertuig extreem vervuild is, is er sprake van een meerprijs.

Particulieren kunnen contant betalen of pinnen.

 

 

Wat vinden onze klanten: 

"Hans reageerde snel op mijn mail en telefoontje en hij heeft binnen het uur de vlek op mijn bank volledig verwijderd. Hij was erg vriendelijk en professioneel. Ik beveel hem van harte aan!”

Rania Abrar

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK 

OP UW LOCATIE OF IN ONZE WERKPLAATS

06 - 28 53 25 45  

OF LAAT ONS U BELLEN 

BEL MIJ TERUG