Boot

Een boot reinigen is vaak een flinke klus en de juiste middelen gebruiken is belangrijk. Daarom kan het verstandig zijn de reiniging van uw boot uit te besteden aan een professional. Wij reinigen zowel het interieur als het exterieur van uw boot en dat doen we grondig, tegen een eerlijke prijs en met de juiste materialen. Wij gaan zorgvuldig om met uw kwetsbare bezit en indien u dat wilt zorgen wij er voor dat die optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.

Reiniging interieur boot

Wilt u graag een schoon en fris interieur op uw boot? Dan is het belangrijk dat eens per jaar goed te laten reinigen. Zo blijven textiel en kussens lekker fris, blijven er geen vreemde luchtjes hangen en heeft u bovendien geen kans op blijvende vlekken in uw bekleding. Zorg ervoor dat schimmel geen kans krijgt en laat uw boot regelmatig onderhouden. Een goede schoonmaakbeurt wordt gedaan met stoomreiniging en stofzuigen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de ramen en panelen weer lekker fris zijn. 

Exterieur boot reinigen

Als boot eigenaar weet u hoe belangrijk het is uw boot eens per jaar goed te poetsen. Weersinvloeden, zout water en luchtverontreiniging kunnen uw boot aantasten en dof maken. Reinigen met een hogedrukspuit is snel en eenvoudig, maar is geen goede keuze voor een boot. Wij weten exact wat we moeten doen om uw boot weer te laten glanzen en zorgen er voor dat we middelen gebruiken die goed zijn voor het milieu. Zo weet u zeker dat uw boot in perfecte staat blijft. 

Coating boot 

Als u uw boot in topconditie wilt houden is het belangrijk deze goed te behandelen. Doet u dat niet, dan verkleurt de gelcoat op de toplaag en ziet de boot er dof uit. Wij zorgen er voor dat uw boot weer in zijn oorspronkelijke staat terugkomt en verwijderen krassen en vlekken. Na reiniging van uw boot kunnen wij een waxlaag aanbrengen die de poriën van de boot vult. Daarmee verdwijnt dofheid en een gelige uitslag en is uw boot weer volledig beschermd tegen elke mogelijke invloed. 

Wilt u meer weten over het reinigen van uw boot? Neem dan direct contact met ons op. 

U kunt bij ons ook uw auto of caravan laten reinigen. 

Belangrijk

Steam2Clean werkt tegen uiterst scherpe tarieven voor zowel particulier als bedrijf, op locatie en in onze werkplaats.

Ambachtsstraat 8, 3176PR Poortugaal.

Genoemde prijzen gelden binnen een straal van 20 km van Poortugaal en zijn inclusief BTW voor particulier en exclusief BTW voor bedrijven. Bij afstanden groter dan 20 km buiten Poortugaal hanteren wij een kilometertoeslag van €0,35 per kilometer. Wanneer onze medewerker constateert dat een voertuig extreem vervuild is, is er sprake van een meerprijs.

Particulieren kunnen contant betalen of pinnen.

 

Wat vinden onze klanten: 

“Ik kwam met een erg vieze auto, van binnen en van buiten. Na een middag reed ik weg met een auto alsof die nieuw uit de showroom kwam!”

Ton Vink

MAAK NU EEN AFSPRAAK 

OP UW LOCATIE OF IN ONZE WERKPLAATS

06 - 28 53 25 45  

OF LAAT ONS U BELLEN 

BEL MIJ TERUG