Auto

Wilt u het interieur van uw auto goed laten reinigen? Kies dan voor stoomreiniging! Auto rijden is soms een must, maar het wordt veel leuker als u in een prachtige schone auto rijdt die lekker ruikt en aanvoelt als nieuw. Stoomreiniging is effectiever dan welke andere schoonmaak methode ook. Het is een dieptereiniging die vuil losweekt waar u normaal niet bij komt. Bacteriën die luchtjes veroorzaken worden grotendeels gedood en daarmee bent u niet alleen af van vlekken, maar uw auto ruikt ook weer fris en schoon als nieuw. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze diverse pakketten.

Stoomreiniging auto interieur 

Wilt u graag alleen het interieur van uw auto laten reinigen? Dan bieden wij u ons standaard pakket voor uw ramen, dashboard, deuren en een goede stofzuigbeurt. Wilt u ook de bekleding en de kunststof onderdelen van uw auto interieur extra goed laten behandelen, kies dan voor ons pakket Interieur bekleding. Wilt u daarnaast ook een schone bagageruimte en de kunststof onderdelen van uw interieur en uw dashboard laten beschermen? Dan is het Interieur totaal pakket voor u de ideale optie.

Vlekken, luchtjes en andere zaken verwijderen

Heeft u specifieke wensen voor het reinigen van uw auto? Een vlek, een vies luchtje, haar van uw hond of andere problemen? Kijk dan eens bij onze losse diensten. Wij hebben gegarandeerd de beste oplossing voor wat u ook nodig heeft. Wilt u graag een pakket op maat? Neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag een gedegen advies.

Auto poetsen

Wilt u uw auto goed laten reinigen? Kies dan voor ons Pakket Goed en uw auto staat er weer prachtig bij. Wilt u ook graag een uitstekende waslaag laten aanbrengen en streeploos schone ramen? Dan is Pakket Beter de meest geschikte optie voor u. Wilt u uw wagen er als nieuw laten uitzien door machinaal polijsten, clayen, het verwijderen van krasjes en het beschermen van alle kunststof delen? Kies dan voor Pakket Best en uw auto is weer als nieuw!

Interieur en exterieur laten reinigen

Wilt u zowel het interieur als het exterieur van uw auto onder handen laten nemen? Dan is een combinatiepakket ideaal! Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende pakketten, van basis tot extra uitgebreid: schoon, schoner en schoonst. Vergelijk de verschillende mogelijkheden voor uw combinatie pakket. Voor welke optie u ook kiest, u rijdt altijd in een auto die aanvoelt en ruikt als nieuw!

Glascoating auto lak 

Wilt u graag een lakverzegeling op uw auto laten aanbrengen die tot vijf jaar blijft zitten? Dan kunnen wij de lak behandelen met een glascoating. Daardoor blijft uw auto langer schoon en hoeft u hem minder vaak te laten reinigen. Wassen van uw auto wordt dan ook een stuk eenvoudiger, het vuil laat heel gemakkelijk los. Een glascoating is krasbestendig, waterafstotend en versterkt de glans van uw auto. Bovendien beschermt de laag uw auto tegen vogelpoep, roest, pekelaanslag en UV-straling.

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

U kunt bij ons ook uw boot of caravan laten reinigen. 

Belangrijk

Steam2Clean werkt tegen uiterst scherpe tarieven voor zowel particulier als bedrijf, op locatie en in onze werkplaats.

Ambachtsstraat 8, 3176PR Poortugaal.

Genoemde prijzen gelden binnen een straal van 20 km van Poortugaal en zijn inclusief BTW voor particulier en exclusief BTW voor bedrijven. Bij afstanden groter dan 20 km buiten Poortugaal hanteren wij een kilometertoeslag van €0,35 per kilometer. Wanneer onze medewerker constateert dat een voertuig extreem vervuild is, is er sprake van een meerprijs.

Particulieren kunnen contant betalen of pinnen.

 

Wat vinden onze klanten: 

"Uitstekend geholpen, we konden binnen twee uur terecht op een zaterdag, in Den Haag duurt het minimaal een week. En daarbij met een schone en vooral fris ruikende auto naar huis”

Nanda Keizer

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK 

OP UW LOCATIE OF IN ONZE WERKPLAATS 

06 - 28 53 25 45 

 

OF LAAT ONS U BELLEN 

BEL MIJ TERUG